Focused Sessions

Om het onderste uit de kan te halen, zeker als je hoge prestaties voor ogen hebt, kan je lichaam niet achterblijven. Sterker nog, hoe meer jouw acties hun fundament vinden in je lichaam hoe effectiever ze zijn.

Je wil van je klachten af, en je lichaam laten herstellen, dan voel je je beter. Maar nog meer.. Behandelingen die ervoor zorgen dat je beter kan presteren.

Voor het lichaam om optimaal te functioneren heeft het meer nodig dan alleen ontspannen.
Even een korte uiteg..
Elke bewuste handeling die je uitvoert komt vanuit je brein. Deze stuurt opdrachten via je zenuwen naar de rest van je lichaam. Je kan zin hebben in een lekkere slok thee.. Voordat je het kopje ook werkelijk aan je mond kan zetten gebeurt er van alles.. Er gaat een fenomenale communicatie van brein, zenuwen, cellen, bloed, spieren, botten etc etc aan vooraf.

Het lichaam, en je hoofd zijn dus ECHT een geheel. Dit zorgt ervoor dat een brein dat zich beter bewust is van het lichaam VEEL BETER presteert dan een brein dat dat niet is.

In deze sessies gaat je lichaam weer meer ALS GEHEEL functioneren. Met verschillende technieken uit de Thaise massage, Deep tissue, sportmassage, Zweedse technieken versterkt het de connectie tussen brein en lichaam. En dan kan je die betere versie van jezelf zijn.

In de korte sportmassage variant, behandelen we een spiergroep vanuit deze visie, en tijdens de Energy massage komt ook werkelijk het hele lichaam aan bod.

Neem contact op voor een afspraak of vragen!

Check tarieven