EASY MASSAGE

Ontspanningsmassage bied het tegenwicht voor de drukte waarin we leven. Zoals elk apparaat moet het lichaam “opladen” om weer energie te kunnen leveren. Dat doet het als het parasympatisch zenuwstelsel is ingeschakeld. Deze “stand” van je lichaam gaat pas aan als het kan ontspannen, zoals in je slaap.
Waar zorgt dit dan voor? Nou, als het lijf ontspant dan gaat het herstellen, dus opruimen, verteren, spieren opbouwen en meer (ingewikkelde) processen. In deze stand zorg je ervoor dat je lichaam weer teruggaat naar de basis. Als het fundament sterk is, dan kan je logischerwijs ook weer veel beter je volgende stappen zetten.

Dus, waarom een Easy massage?
– Bloedsomloop stimuleren.
Door de stimulatie van de bloedsomloop wordt afval afgevoerd en krijgen alle structuren (spieren, pezen, ligamenten) de essentiële voedingsstoffen. De bloedsomloop wordt op gang gebracht door de druk die wordt uitgeoefend op het lichaam tijdens de behandeling.
– Preventie voor stress klachten
Het parasympatisch zenuwstelsel wordt aangezet. Hierdoor kan het lichaam gaan herstellen. Dit werkt preventief voor stress, burn out, overspanning. Omdat het lichaam even uit de modus wordt gehaald waarin het continu AAN staat.
– Inchecken
Het zorgt voor een diepgaander bewustzijn van je lichaam, waardoor je beter beseft hoe het ervoor staat met je lijf, en daar veel beter naar kan handelen.
– Het is heeeeel erg lekker.
En is dat niet het allerbelangrijkst? Op vakantie naar een onbewoond eiland en weer terug in anderhalf uur…..

Emma is de ontspanning expert van At Ease. Zij is beschikbaar op donderdagavond in oost. Je kan een afspraak maken via Francis, 06-45616123. Of check de contact info voor meer mogelijkheden.

Zie de tarieven voor verdere info.