Contact

Naar aanleiding van Corona zijn er specifieke maatregelen van kracht. Neem deze graag goed door voordat u een afspraak plant.

Ik vraag u geen afspraak te boeken als u, of een huisgenoot, (lichte) klachten heeft.

U kunt uw afspraak tot 2 uur van tevoren vrijblijvend afzeggen in geval van gezondheid klachten gelinkt aan het Corona virus, daarna worden de kosten in rekening gebracht van de behandeling.

 

Neem contact op voor vragen en boekingen. 

T: 06-45616123
E: at.ease.sportmassage@gmail.com
Of via onderstaand formulier

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren vrijblijvend worden afgezegd of verzet, daarna worden de kosten voor de behandeling in rekening gebracht.


 

Locaties
Oost: Tweede van Swindenstraat 1 | Eastbound Gym
1093 VE Amsterdam
Donderdag

KNSM Eiland: Levantplein 54 | De Beautycoach
1019 MB Amsterdam
Dinsdag en vrijdag

Amstelveen: Uilenstede 100 | VU Sportcentrum
1183 AM Amstelveen
Zondag

West: Hoofdweg 465
1056 CX Amsterdam
Maandag en zondag


 

 

OVER

Eastbound is dé kickboksschool van Amsterdam oost voor recreanten en liefhebbers van boksen en kickboksen. Het is er altijd een gezellige in- en uitloop van mensen. Het is een plek waar je zonder schroom de sport je eigen kan maken, en veel kan leren van ervaren trainers, tot en met een jaarlijks zelf georganiseerd gala, waar je ring ervaring kan opdoen. Bij Eastbound zijn we een team van trainers, docenten en behandelaren. Ik zie veel verschillende soorten mensen en klachten voorbij komen, een leuke afwisselende omgeving.

De Beautycoach is een high-end schoonheidssalon op het mooie KNSM eiland. Kuno heeft de Beauty Awards gewonnen, en dat merk je in de salon. Ze is het type ondernemer die werkt vanuit pure liefde voor haar vak, ze weet alles over de huid. We kunnen samen lekker sparren over het ondernemen. Het is een hele fijne, rustige plek om te behandelen met een passievolle ondernemer in de buurt en top uitzicht over het IJ.

VU Sportcentrum is één van de twee sportcentra van de VU Universiteit. Het is toegankelijk voor iedereen, en er zijn faciliteiten voor veel verschillende sporten. Er is een hele mooie fitness ruimte van 2 verdiepingen, er zijn meerdere zalen waar veel wordt gebasketbald, maar ook badminton en tennis gespeeld. Verder zijn er kleinere zalen voor yoga en zelfs paaldansen. Omdat ik hier op zondag werkzaam ben is het lekker rustig.

 

 


COLOFON

Alle foto’s van de massages zijn gemaakt door Jeanne Rozema: www.jeannerozema.com

Het logo is gemaakt door Inte Gloerich

De dame en heer op de foto zijn Joline Rodermans

en personal trainer Akwasi Aheng: www.akwasipersonaltrainer.nl

Neem graag contact op als je meer wil weten!

 

 

 

Seize all, at ease.