Over francis

Ik ben Francis Hebly Theunissen, en via een omweg heb ik massage ontdekt. Na een studie politicologie heb ik hard gewerkt als leidinggevende in de culturele sector.

Ik ben heel erg dankbaar dat dit op mijn weg kwam, omdat ik masseren het einde vind. Bezig zijn met het lichaam en het onderste uit de kan halen; daar word ik blij van.

Zelf doe ik aan kickboksen, en ik kan niet omschrijven hoezeer deze sport me verrijkt. Verder doe ik verschillende sporten als ondersteuning voor cardio en kracht: hardlopen, zwemmen en fietsen.

Blessures, overbelasting en klachten zijn me niet onbekend: ik zie veel voorbijkomen bij andere sporters en mijn eigen lijf is ook een goede leerschool. Ik ben NGS gecertificeerd sportmasseur, waardoor ik een uitgebreide kennis heb van anatomie en fysiologie. Elk lichaam heeft zijn of haar eigen kracht, de uitdaging is om die kracht te kennen, dan kan je maximaal presteren.

“Ik was niet zo fan van massages, omdat het vaak wel lekker is, maar niet per se echt iets voor me doet. Bij Francis heb ik ervaren dat dit ook anders kan. Ze is een masseur die precies voelt wat je nodig hebt. Ik voelde me na afloop herboren en kon na de eerste keer weer pijnvrij achterom kijken. Ik ga nu zo vaak mogelijk bij haar langs!”
– Dana Hoogkamer

Masseren doe ik op verschillende locaties in Amsterdam. Ook ben ik regelmatig te vinden op sportevenementen als toernooien, vechtsport gala’s of parcours om de deelnemers te masseren. 

Op basis van jouw wensen – de fysieke doelen die je hebt gesteld of specifieke klachten die je belemmeren – maken we een passend plan. We kunnen een reeks afspreken waarin we de tijd hebben om diep in te gaan op verschillende delen van je lichaam, maar natuurlijk kan je ook een losse massage boeken.

Seize all, at ease.


Neem contact op voor al je vragen of boekingen!