Over francis

Hoi,

Ik ben Francis Hebly, en ik kreeg interesse in het lichaam toen ik zelf meer en meer ging sporten. Via een omweg ben ik terecht gekomen in de wereld van (vecht)sport, het lichaam, masseren..

In mijn vorige leven was ik juist veel met mijn hoofd bezig, en heb ik Politicologie gestudeerd en hard gewerkt als leidinggevende in de culturele sector.

Toen de vechtsport me ging bezighouden kwam gelijk ook fascinatie voor dat wonder, ons lichaam! In het begin uitte dat zich eerlijk gezegd vooral in gewoon helemaal niet begrijpen hoe het werkt. Ik deed maar wat!

Soms lag ik in bed met een pijntje ergens, me zenuwachtig te maken of het wel goed zou komen met me, terwijl het de volgende dag al was verdwenen. En de andere keer trainde ik weken of maanden door met een pijn in de achtergrond die achteraf bezien het begin was van een blessure waar ik dan eindeloos mee liep te hannesen. Als je veel gesport hebt, en helemaal als je wedstrijden in je achterhoofd had, dan herken je dit. Het continu afvragen wat dat lichaam nou in godsnaam bedoelt..

Ik was ondertussen helemaal verliefd en een tikkeltje verslaafd geraakt aan kickboksen. En dus wilde ik ook het onderste uit de kan kunnen halen tijdens mijn trainingen. Ik wist dat ik daarvoor beter moest kunnen samenwerken met mijn lichaam.

Ik moest ergens beginnen en de sportmassage school in Amsterdam werd het startpunt voor een nieuwe liefde.. het wonder , ons lichaam! Ik ging naar Thailand voor de oosterse visie, deed deep tissue uit Amerika, studeerde nog een cursus medische basiskennis om ook de reguliere medische kijk beter te begrijpen.. en een heleboel cursussen over verschillende technieken.

Het is echt waar dat ik elke week wel weer nieuwe dingen leer. Mijn missie is om jullie en iedereen meer te laten voelen en weten wat voor geweldig apparaat je tot je beschikking hebt.

3 lessen die ik je graag nu alvast wil meegeven, omdat ze geweldig zijn, en je leven veranderen, als je het laat doordringen:

  1. je lichaam wil gezond zijn.
  2. je mind hoort bij je lichaam, het is een geheel.
  3. je bewustzijn vergroten, zorgt voor betere prestaties. gegarandeerd.

Voor die laatste mag je van mij een niet goed geld terug garantie. 🙂

Massage / behandelen van het lichaam en daarmee je bewustzijn vergroten heeft echt een ongelooflijk effect. Niet te geloven! Ik “vergeet” vaak de effecten van mijn behandelingen, ik denk omdat ik onbewust weet dat het niks meer waard is zodra ik vanuit het resultaat ga masseren. Maar het is ongelooflijk dat mensen gingen lopen die dat niet konden, wedstrijden konden vechten terwijl ze opeens niet meer konden bewegen van de pijn, klachten waar mensen jaren mee liepen verdwenen.. Kortom: ik ben dankbaar dat het zo gelopen is, en dat ik dit werk nu doe.

Tot snel!

“Ik was niet zo fan van massages, omdat het vaak wel lekker is, maar niet per se echt iets voor me doet. Bij Francis heb ik ervaren dat dit ook anders kan. Ze is een masseur die precies voelt wat je nodig hebt. Ik voelde me na afloop herboren en kon na de eerste keer weer pijnvrij achterom kijken. Ik ga nu zo vaak mogelijk bij haar langs!”
– Dana Hoogkamer

Seize all, at ease.


Neem contact op voor al je vragen of boekingen!