Energy massage

Het onderste uit de kan halen: Je eigen best zijn.

“This massage strikes exactly the right balance between tender relaxation and firmly treating muscle tension. A massage from Francis is not just a nice experience while lying on the table, I can immediately feel it has a positive and lasting effect on my body and muscles.”
– Mats Siffels, Ondernemer

De massage

  • Gericht op het hele lichaam: blokkades wegnemen en energie losmaken
  • 70 of 90 minuten
  • Behandelplan naar jouw situatie of klachten

De Energy massage van At Ease is gericht op het gehele lichaam en duurt 70 of 90 minuten. De behandeling is erop gericht blokkades in het lijf weg te nemen waardoor het lichaam weer van top tot teen met elkaar in verbinding staat en energie vrij kan stromen. Elke massage is op maat gemaakt voor jouw specifieke wensen of klachten. Richtlijn is om één keer per twee weken behandeld te worden, in gesprek bekijken we natuurlijk samen wat aansluit bij jouw specifieke situatie.

“In 2018 kwam ik voor het eerst in contact met Francis. Ik vond het bijzonder hoe zij als masseur aandacht besteed aan de algehele gezondheid van een lichaam en was benieuwd naar haar aanpak. Vaak zie je dat massages enkel ter ontspanning zijn, of om problemen op te lossen. Francis ziet massages echter als manier om in balans te zijn en je lichaam gezond te houden. Zo anders dan alle masseurs die ik hiervoor heb gehad! Sporten is een belangrijk onderdeel van mijn leven omdat het mijn geest scherp houdt en ik het mij niet kan permitteren om ziek te worden. Als ondernemer is het soms moeilijk om tijd voor jezelf te nemen, maar sinds ik bij Francis kom ben ik hier beter in geworden en ik merk het verschil. Ik leer spanning in mijn lijf herkennen en zorg ervoor dat mijn lichaam optimaal fit blijft – ondanks een soms wat hectisch bestaan. Ik ga in elk geval nooit meer weg bij Francis en zelfs mijn vriend (ondernemer, gym-addict en het type “ik heb geen tijd voor dit soort dingen”) is groot fan.”
– Martine de Ridder, ondernemer | krachttraining & yoga


Waarom?

Wil je alles uit jezelf halen, en presteren op je eigen top? Krachtig, in plaats van jezelf voorbij rennen. Dan is de kunst om evenveel energie te ontvangen als je geeft. Niet moe worden, maar scherp zijn.

Door je ambities, je streven om alles eruit te halen, verbruik je veel energie. Het lichaam wordt sneller vermoeid. Goed onderhoud is daarom belangrijk. De Energy massages stimuleren de energiestroom, en dragen daardoor bij aan een fit lijf.

Werking van de massages
De belangrijkste functies van de massage zijn het afvoeren van de geproduceerde afvalstoffen en het stimuleren van de bloedsomloop. Beide disfuncties ontstaan door blokkades. Deze worden middels de massage opgeheven, waardoor bloed, lymfe en energie vrij kunnen stromen.

Uiteindelijk zijn het de hersenen die signalen doorgeven aan het lijf, zo ook spanning in spieren en andere blokkades. Voor diepe re-energizing moeten lichaam en geest dus beide ontspannen.

Maatwerk
De massage is altijd maatwerk, aangepast op jouw ambities en eventuele klachten. Het doel is een effectieve massage, daarvoor worden verschillende technieken van de Sportmassage, Thaise technieken, Deep Tissue, Triggerpoint en klassieke Zweedse ontspanningsmassage technieken gecombineerd. Na de behandeling zal de massage doorwerken op je systeem en voor diepe ontspanning en re-energizing zorgen.

Behandelingen
Onder tarieven kun je de verschillende mogelijkheden vinden.

Seize all, at ease.